Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 -

γηραιότερος άνθρωπος



Πέθανε σε ηλικία 117 ετών στην Ισπανία ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Η υπεραιωνόβια Μαρία Μπράνιας, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πέθανε σήμερα σε ηλικία 117 ετών στο Όλοτ στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η οικογένειά της στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα X.



Πέθανε σε ηλικία 114 ετών ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα από τη Βενεζουέλα, ο οποίος έγινε το 2022 ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, βάσει του Βιβλίου των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, απεβίωσε χθες, Τρίτη, σε ηλικία 114 ετών, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές και η οικογένειά του.



Πέθανε στα 146 του ο γηραιότερος άνθρωπος στην ιστορία

Ο Ινδονήσιος Sodimejo, γνωστότερος ως Μπαχ Γκότο, θεωρούνταν ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει ζήσει ποτέ στην Γη.

Γεννημένος, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος, στις 31 Δεκεμβρίου του 1870, ο παππούς Γκότο όπως ήταν ευρύτερα γνωστός, έζησε και πέθανε στο χωριό του στην Κεντρική Ιάβα.



Μια Ισπανίδα 116 ετών είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στην Ευρώπη

Η Άνα Βέλα, κάτοικος Βαρκελώνης που γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1901 κοντά στην Κόρδοβα της νότιας Ισπανίας, είναι πλέον ο γηραιότερος άνθρωπος στην Ευρώπη.  



Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι γυναίκα και ζει στην Ιταλία!

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την υπεραιωνόβια Ιταλίδα, που γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1899 στο σπίτι της στην Verbania, όπου ζει με δυο ανιψιές της και μια γυναίκα που την φροντίζει, για να της επιβεβαιώσουν την είδηση ότι πρόκειται για τον γηραιότερο άνθρωπο στον κόσμο μετά τον θάνα