Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

γηπεδα



Βρούτσης: Από 9 Απριλίου με ψηφιακό εισιτήριο στα γήπεδα

Από τις 9 Απριλίου θα ξεκινήσει η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται με ψηφιακό εισιτήριο από την πλατφόρμα tickets.gov.gr.



Super League: Σε ισχύ από σήμερα η ηλεκτρονική εποπτεία των γηπέδων

Σε ισχύ τίθεται από την Τετάρτη (6/3) το αναμορφωμένο σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων.



Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών κέντρων και σε φιλάθλους σε γήπεδα

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων και σε φιλάθλους σε αγώνες ποδοσφαίρου εντός των γηπέδων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη (21.02.2024), έγιναν οκτώ συλλήψεις.



Πέρασε με τις ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύσης το νομοσχέδιο για την οπαδική βία – Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα στις 13 Φεβρουαρίου

Με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Πλεύσης Ελευθερίας ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

«Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών, ενώ καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Νέα Αριστερά και η Νίκη.



Βρούτσης: «Τα μέτρα θα επεκταθούν σιγά σιγά και σε όλο το φάσμα του αθλητισμού»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή με αφορμή τα νέα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση όσον αφορά τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε «Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8».



Τα μέτρα για τη βία στα γήπεδα – Τι αλλάζει σε κάμερες, εισιτήρια, ταυτοπροσωπία

Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε αλλά να χτίσουμε σε αυτά που βρήκαμε προκειμένου να αντιμετωπιστούν κενά και παραλείψεις που επέτρεπαν εκδηλώσεις φαινομένων αθλητικής βίας» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Βρούτσης ολοκληρώνοντας την επί της Αρχής συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού «Κύρωση της από 11.12.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έκτακτ