Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
21
Ιανουαρίου
2020
- 22:36
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Ιανουαρίου, 2020 - 22:36
Υλικά Συνταγής
Για τα γιουβαρλάκια
500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 αυγό
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοτριμμένο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ
2 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σούπα
4 κ.σ. ελαιόλαδο