Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ



«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Τι θα δούμε στο 6ο επεισόδιο

 

Στο 6ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε την πορεία του μικρού Αρσενίου από την παιδική στην εφηβική ηλικία αλλά και τη «μάχη» του να κρατήσει την πίστη του ζωντανή.



Άγιος Παΐσιος: «Δάκρυσε» το twitter με τον θάνατο της Χατζηχριστίνας

Συγκλονιστικό ήταν το 5ο επεισόδιο του «Αγίου Παϊσίου – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η ιστορική-βιογραφική σειρά, που αποτελεί παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, καθήλωσε για ακόμη μια φορά το κοινό.



Η σειρά «Άγιος Παΐσιος»… και στον Alpha Κύπρου – Αύριο η πρεμιέρα

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κάνει πρεμιέρα τo Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον Alpha.  Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.



Σειρά «Άγιος Παΐσιος– Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA, έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς με την εγκατάσταση των Ελλήνων της Καππαδοκίας στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τον εμψυχωτικό ρόλο του Γέροντα Αρσενίου.