Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΙΒΑΖ



δολοφονία Καραιβάζ: Αθώοι κρίθηκαν οι 2 δολοφόνοι

Αθώα κρίθηκαν λόγω αμφιβολιών, με πλειοψηφία, τα δυο αδέλφια που είχαν συλληφθεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021.

Ο 49χρονος κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών κατά πλειοψηφία (5-2).



Αρνούνται τις κατηγορίες οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ελληνικής καταγωγής, αδέλφια, κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

 



Μητέρα Γ.Καραϊβάζ: «Θέλω να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή»

Η μητέρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του, μιλώντας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μετά την αναβολή της δίκης, τόνισε πως «εγώ τι να πω; Θέλω να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή».

Από την πλευρά της, η αδελφή του δημοσιογράφου, Ανατολή Καραϊβάζ, τόνισε πως το μόνο που περιμένει είναι μία δικαίωση για τον αδελφό της.



Ποιοι κρύβονται πίσω από την εντολή για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Πολύ μεγάλες καταθέσεις που φαίνεται πως ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ αποκαλύφθηκαν από την άρση του τραπεζικού λογαριασμού των δύο αδερφών που έχουν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Το νέο αυτό στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της εκτέλεσης.



Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένη η ΕΣΗΕΑ από τη δολοφονία του

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ και επισημαίνει ότι πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: