Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Γιγίτ Μπουλούτ



Ασταμάτητα απειλητικός ο Γιγίτ Μπουλούτ: Αν η Ελλάδα κάνει πόλεμο με την Τουρκία, θα καταστραφεί σε τρεις-τέσσερις ώρες!

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε Τούρκος δημοσιογράφος, παραθέτοντας σχετικό βίντεο στο twitter, ο γνωστός για τις επιθέσεις του κατά της χώρας μας, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε πως «η Ελλάδα θα καταστραφεί εντός τριών έως τεσσάρων ωρών, αν διεξάγει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».



Σύμβουλος Ερντογάν: «Η Νορμανδία ήταν η αρχή της αμερικανικής κατοχής στην Ευρώπη» (βίντεο)

Ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, ξαναχτύπησε κατά των Αμερικανών! Στην καθιερωμένη τηλεοπτική του εμφάνιση-κήρυγμα είπε πως η απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν στην πραγματικότητα η έναρξη κατοχής της Ευρώπης από τις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:



Με πόλεμο στα Ίμια απειλεί η Τουρκία την Ελλάδα!

Λίγες μόλις ώρες μετά την συνέντευξη του Γιγίτ Μπουλούτ, συμβούλου του Τούρκου Προέδρου, στην οποία όπως είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο έπειτα από οποιαδήποτε προσπάθεια για έρευνα ή εξόρυξη την οποία η Τουρκία δεν εγκρίνει.