Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

γιγας



Ψαράς έπιασε καλαμάρι-γίγας στην Κρήτη

Το καλαμάρι που ψάρεψε ζυγίζει περισσότερο από 4,5 κιλά και αλιεύτηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και ειδικότερα, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη νησίδα Άγιοι Πάντες, απέναντι από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

 

Μάλιστα, το τεράστιο καλαμάρι, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το fonien.gr, έχει συνολικό βάρος 4 κιλά και 52 γραμμάρια.



Βασιλόπιτα 3,5 τόνων στο Περιστέρι

Τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα δημιούργησαν και φέτος η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων και ο Δήμος Περιστερίου σε μια μοναδική γιορτή.
Η βασιλόπιτα… γίγας έχει περισσότερα από 20.000 κομμάτια και 200 φλουριά που αντιστοιχούν σε δώρα. Η μεγάλη εκδήλωση έγινε στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι”.



Μανιτάρι - «γίγας» βάρους οκτώ κιλών στο Μουζάκι Καρδίτσας (Φωτό)

Ένα εκπληκτικό θέαμα αντίκρισε ένας ερασιτέχνης μανιταροσυλλέκτης, την ώρα που ασκούσε το χόμπι του, όταν εντόπισε μανιτάρι οκτώ κιλών στη λίμνη Πλαστήρα.

Ο Κωνσταντίνος Βολοτόπουλος, είναι υπεύθυνος ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ τον ελεύθερο χρόνο του, συλλέγει μανιτάρια.



Ρόδι - γίγας εμφανίστηκε στο Ηράκλειο

Ένα ρόδι-γίγας έκανε την εμφάνιση του στο Μονοφάτσι του Ηρακλείου ζυγίζοντας 1 κιλό και 486 γραμμάρια!

Το υπερμέγεθες ρόδι βρέθηκε σε πρόσφατη συγκομιδή στο κτήμα του γνωστού κρητικού Σεφ και προέδρου του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου, Λευτέρη Σουλτάτου.



Ρόδι για …ρεκόρ Γκίνες στο Γριζάνο Τρικάλων

Βιολογικό ρόδι γίγας ..για ρεκόρ Γκίνες, χωρίς γραμμάριο λιπάσματος, βρέθηκε σε κήπο Τρικαλινού.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το ρόδι κόπηκε και ζυγίστηκε σε ζυγαριά ακριβείας και βρέθηκε 1 κιλό και 370 γραμμάρια.



Ο γίγας των αιθέρων: Το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου στο παρθενικό του ταξίδι

Ο γίγας των αιθέρων, το Airlander-10, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, έκανε χθες με επιτυχία την παρθενική πτήση του στη Βρετανία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την όψη και το μέγεθός του.