Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΤΑΣ



Έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη; Τι είπε ο Γιάννης Ρώτας για την χήρα του αδερφού του;

Περίπου 10 μήνες μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Φιτσάκη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. «Η σχέση της Χριστίνας υπήρχε πριν πεθάνει ο Στάθης Ψάλτης» είναι τα λόγια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα στην εκπομπή «Στη φόρα», του Φίλιππου Καμπούρη, στο ΑΡΤ.



«Ο Στάθης μου έδινε 3.000 και 4.000 ευρώ κάθε μήνα»

Από τότε που “έφυγε” τα έχω χάσει όλα! Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν είναι καλά».
 
 

Σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, ο Γιάννης Ρώτας, όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”.



Άλλαξαν οι ισορροπίες στην οικογένεια Ψάλτη

Πόλεμος είχε ξεσπάσει μεταξύ του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, και της συζύγου του, Χριστίνας Ψάλτη, μετά το θάνατο του ηθοποιού.

Την κατηγορούσε σε συνεντεύξεις του αλλά εκείνη δεν ήθελε να δημιουργήσει εντάσεις. Πλέον όχι μόνο δεν κρατάει την ίδια στάση αλλά βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη χήρα του αδελφού του.



Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη ζητά συγγνώμη από τη χήρα του αδελφού του

Μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη είχε ξεσπάσει ένας πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στον αδελφό του ηθοποιού, Γιάννη Ρώτα και τη Χριστίνα Ψάλτη. Ο Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξή του είχε κατηγορήσει τη χήρα του ηθοποιού, ότι τον βασάνιζε και τον είχε απομονώσει σκόπιμα από την οικογένεια του. 



Κραυγή αγανάκτησης από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: “Απειλούν τη ζωή μου”

Δεν έχει τέλος ο “πόλεμος” ανάμεσα στη χήρα του Στάθη Ψάλτη και τον αδελφό, την κόρη του ηθοποιού μετά το θάνατό του. Ο Γιάννης Ρώτας σπάει για μια ακόμη φορά τη...σιωπή του και αποκαλύπτει πως από τη στιγμή που βγήκε και μίλησε δημόσια για πρόσωπα και πράγματα που ενεπλάκησαν στη ζωή του αδελφού του, απειλούν και την δική του ζωή.



Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του αδελφού του Στάθη Ψάλτη για την Χριστίνα

Ο Στάθης Ψάλτης στις συνεντεύξεις του έλεγε τα καλύτερα για την... σύζυγό του, Χριστίνα κι έδειχναν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.