Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γιάννης Αντετοκούνμπο



Ελένη Μενεγάκη: Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν

Θέμα για την νέα βιογραφική ταινία που κυκλοφορεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «έπαιξε» στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με την επιτυχία.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε φανέλα του από αγορά στη Νιγηρία, αλλά ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε

Μια μοναδική ιστορία παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, «UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ επισκέφτηκε ένα κατάστημα σε αγορά της Νιγηρίας και αγόρασε μια μπλούζα με το όνομά του, ωστόσο ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε.



Yahoo: Καλύτερος παίκτης στο Μουντομπάσκετ ο Αντετοκούνμπο – Εκτός βάθρου η Ελλάδα

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί το Yahoo ως τον κορυφαίο παίκτη που θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας αλλά δεν δίνει στην Ελλάδα πολλές πιθανότητες για να ανέβει στο βάθρο.



Αντετοκούνμπο: Το μπάσκετ άλλαξε τη ζωή μου

Μια παιδική φωτογραφία με τον αείμνηστο πατέρα του ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram αναφέροντας πόσο πολύ άλλαξε το μπάσκετ τη ζωή της οικογένειάς του. 



O μόδιστρος που έραψε τον «Παρθενώνα» στο σακάκι του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλι τίμησε την Ελλάδα επιδεικνύοντας με περηφάνεια την αγάπη του για την χώρα μας στην τελετή ανάδειξής του ως πολυτιμότερου παίκτη του NBA για τη σεζόν.  Όχι μόνο μίλησε για την Ελλάδα, αλλά επέδειξε και το σακάκι του, στο οποίο έχει φροντίσει να βάλει φόδρα με την εικόνα του Παρθενώνα.  Στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο, επιδεικνύοντας


Απίστευτο: Ο Αντετοκούνμπο ισοφάρισε ρεκόρ του Τζόρνταν από το 1989!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να ισοφαρίσει ένα απίστευτο ρεκόρ ισοφαρίζοντας μάλιστα έτσι τον κορυφαίο Μάικλ Τζόρνταν.

Έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Τζόρνταν, ο οποίος πετυχαίνει 45 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 πάσες, χωρίς παράλληλα να κάνει κανένα λάθος από το 1989.