Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Γίαννης Αντετοκούμπο



Το Μιλγουόκι ζει πρωτόγνωρες στιγμές και ο Γιάννης είναι η αιτία!

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ των Μπακς και επί σειρά ετών αρθρογράφος της “Journal Sentinel” του Μιλγουόκι, Τσαρλς Γκάρντνερ, εγκαινιάζει την αποκλειστική συνεργασία του με το Gazzetta και σας μεταφέρει την Antetokounmpo-mania που επικρατεί στην πόλη, παραμονές του Game 6 των τελικών.


«Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να είμαι σε αυτή τη θέση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Giannis Antetokounmpo) συνεχίζει να… συλλέγει βραβεία στις ΗΠΑ, καθώς μερικές εβδομάδες μετά την ανάδειξή του ως Πιο Πολύτιμου Παίκτη (MVP) της κανονικής περιόδου του NBA, αναδείχθηκε και «Αθλητής της Χρονιάς» -αλλά και «Καλύτερος Παίκτης του NBA»- για τη σεζόν 2018-2019 στα βραβεία του ESPN.



Μπακς στα ελληνικά: Ας κάνουμε τον Γιάννη τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας

Από τις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα, έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για το All Star Game αυτής της σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σάρλοτ.

 

Εκεί είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, μένει να φανεί εάν αυτό θα συμβεί με τον Έλληνα φόργουορντ ως αρχηγό.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στους αθλητές με τη μεγαλύτερη εμπορική προοπτική παγκοσμίως!

Ο Greek Freak αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ΝΒΑ, όχι μόνο από αγωνιστική άποψη, αλλά και εμπορικής αξίας και προοπτικής.