Οι νεολιθικοί γεωργοί και κτηνοτρόφοι προτιμούσαν το κρέας παρά το γάλα
16
Νοεμβρίου
2016
- 08:12
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Νοεμβρίου, 2016 - 08:15
Σε όλη τη βόρεια πλευρά της Μεσογείου από την Ανατολία έως την Ισπανία ήταν εξαπλωμένη η παραγωγή και η χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων, με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου η κτηνοτροφία έδινε έμφαση περισσότερο στο κρέας. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας διεθνούς επιστημονικής έρευνας με ελληνική συμμετοχή.