Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Γένοβα



Ιταλία: Εντός λεπτού σιγή στη Γένοβα ένα μήνα μετά την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι

Σε τελετή μνήμης, με ενός λεπτού σιγή, συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι της Γένοβας, έναν μήνα μετά την τραγική κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι.

 

Στις 11:36 το πρωί, ώρα Ιταλίας, τα καταστήματα κατέβασαν τα ρολά, τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία και τα ταξί σταμάτησαν να κυκλοφορούν, το λιμάνι «βουβάθηκε» και όλοι σταμάτησαν την εργασία τους.



Τραγωδία στη Γένοβα: Έρευνα σε βάρος 20 ατόμων για τη γέφυρα Μοράντι

Η εισαγγελία της Γένοβας πραγματοποιεί έρευνα σε βάρος 20 προσώπων για την κατάρρευση της οδογέφυρας Μοράντι, στις 14 Αυγούστου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους.

Η έρευνα, όπως αναφέρει ο Τύπος, διεξάγεται για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας και παραβίαση των κανόνων πρόληψης ατυχημάτων.



Γένοβα: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας

Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία όπου αποτυπώνεται από κάμερα ασφαλείας η τρομακτική στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Μοράντι στην Γένοβα στις 14 Αυγούστου, που στοίχισε την ζωή σε 43 ανθρώπους.



Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στην Γένοβα

Ένα ακόμα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Μοράντι στην Γένοβα στις 14 Αυγούστου που στοίχισε την ζωή σε 43 ανθρώπους βλέπει το φως της δημοσιότητας. 



40 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Ο απολογισμός της κατάρρευσης της οδογέφυρας την Τρίτη στη Γένοβα, στη βόρεια Ιταλία, ανήλθε σήμερα στους 40 επιβεβαιωμένους νεκρούς και άλλους τρεις πιθανόν νεκρούς, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο επίσημες πηγές.



Αβάσταχτος πόνος και οργή στην κηδεία θυμάτων από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος που προκάλεσε η κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα που παρέσυρε 41 άτομα στον θάνατο παίχτηκε το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική επικήδεια τελετή.