Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025 -

ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ



Πανικό έφερε η φωτιά που ξέσπασε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – Τι συνέβη

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 10 παρά 10 το βράδυ και εκδηλώθηκε στο δεύτερο υπόγειο του νοσοκομείου, εκεί όπου βρίσκονταν χαρτοκιβώτια και μηχανήματα.

Η φωτιά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε σε άλλους ορόφους του νοσοκομείου, ενώ δεν κινδύνευσαν ζωές.



Νεκρή 17χρονη Ιταλίδα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μετά από την εμφάνιση περιστατικού με θύμα 17χρονη Ιταλίδα η οποία μεταφέρθηκε εκτάκτως από τη Νάξο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας με υψηλό πυρετό. Το κορίτσι πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας που είχε μεταφερθεί. Εμφάνιζε και αιμορραγικά συμπτώματα.



Στα χέρια των Αρχών και πάλι ο αλλοδαπός που απέδρασε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο αλλοδαπός που είχε διαφύγει από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.
Συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός (σ.σ. από το Ιράκ) που είχε αποδράσει κατά την διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.



Απαράδεκτο: Ξεπαγιάζουν οι ασθενείς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας χωρίς θέρμανση

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν σε δημόσιες δομές της χώρας, λόγω βλαβών στα συστήματά θέρμανσης.

Μετά το μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» που μπήκε στο προσκήνιο από τις αναφορές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ακολουθεί το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.