Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Γενική απεργία



Γενική απεργία στις 17 Απριλίου ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ: Μισθοί στα τάρταρα και η ακρίβεια στα ύψη

Η ΓΣΕΕ έλαβε απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου, λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ.



Γενική απεργία την Τετάρτη στη Χίο. Ζητούν να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ

Με αίτημα να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ως «το ελάχιστο, που μπορεί η πολιτεία να παρέχει στους κατοίκους των νησιών, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και τη βιωσιμότητά των επιχειρήσεών τους» απεργούν αύριο (Τετάρτη 22 Νοεμβρίου) οι κάτοικοι της Χίου.



Γενική απεργία στη Λέσβο - Λύση στο μεταναστευτικό ζητούν οι κάτοικοι

«Σήμερα η Λέσβος θα παραμείνει «νεκρή», για να βγάλει τη θηλιά που της έχουν περάσει στον λαιμό» δήλωσε ο δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός, για τη σημερινή γενική απεργία, στην οποία συμμετέχουν οι πάντες στο νησί.



ΓΣΕΕ: Γενική Απεργία στις 17 Μαΐου ενάντια στη νέα συμφωνία και τα νέα μέτρα

Σκληρό και βάρβαρο το νέο πακέτο μέτρων σε συντάξεις, επιδόματα και εργασιακές σχέσεις αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωση της έπειτα από την τελική συμφωνία Κυβέρνησης και δανειστών.



Παραλύει η χώρα αύριο από τη γενική απεργία. Δείτε ποιοι απεργούν

Πολλά προβλήματα αναμένεται να δημιουργήσει η γενική απεργία που έχει οργανώσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη. Αναλυτικά:

Συγκέντρωση ΓΣΕΕ στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00



Γενική απεργία αύριο στο δημόσιο

Γενική απεργία έχει εξαγγείλει για αύριο Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζοντας και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.