Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

γενικη



Μειώστε τα χημικά καθαριστικά

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά! Πόσο όμορφο είναι ένα καθαρό και ταχτοποιημένο σπίτι που μοσχομυρίζει σε καθημερινή βάση!



Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καταδικάζει το Ισραήλ για τη Γάζα

Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε την Τετάρτη με μεγάλη πλειοψηφία τη χρήση δυσανάλογης βίας από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εναντίον των παλαιστινίων αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας και ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες να ετοιμάσει προτάσεις για τη δημιουργία «διεθνούς μηχανισμού προστασίας» στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.



Σε απεργιακό «κλοιό» η χώρα την Τετάρτη

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου, εξαιτίας της γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, καθώς και άλλοι κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς.



Βενεζουέλα: Η γενική εισαγγελέας ξεκίνησε έρευνα για νοθεία στις εκλογές

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε την αναβολή για 24 ώρες της συγκρότησης σε σώμα της Συντακτικής Συνέλευσης. Η εναρκτήρια συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο, παρά τις καταγγελίες για νοθεία.



Για τα σκουπίδια αποφασίζει η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στη Κρήτη

Το σοβαρότατο πρόβλημα με τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά της χώρας, απασχολεί ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην Κρήτη οι αποφάσεις θα παρθούν σήμερα στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, εκεί  όπου θα αποφασισθεί η στάση που θα κρατήσουν τις επόμενες ώρες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.



Γενική απεργία ενάντια στα νέα μέτρα - Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Ρολά κατεβάζουν σήμερα ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη γενική απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα που απαιτούνται για να κλείσει η β’ αξιολόγηση του προγράμματος.