Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

γελια



Γέλια στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το "οθωμανικό χαστούκι" του Ερντογάν

Πλάκα έκανε στον Ταγίπ Ερντογάν η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Heather Nauert, αλλά και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, για τη δήλωση του περί «οθωμανικού χαστουκιού», που υποτίθεται ότι θα …δώσει στα στρατεύματα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία βρίσκονται στη Συρία για να εκπαιδεύσουν τους Κούρδους μαχητές του YPG.



Η στιγμή που ο Πούτιν σκάει στα γέλια με την απίστευτη ατάκα υπουργού του! (Βίντεο)

Μία άστοχη... ατάκα του Ρώσου υπουργού Αγροτικής Οικονομίας Αλεξάντερ Τκατσόφ για... εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην μουσουλμανική κατά βάση Ινδονησία, έκανε τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του. 



Σάλος: Γερμανίδα βουλευτής γελάει ενώ ο Σουλτς πενθεί για τη Βαρκελώνη

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία για τη στάση της αναπληρωτής προέδρου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Εύα Χογκλ την ώρα που ο επικεφαλής του κόμματος Μάρτιν Σουλτς έκανε μια συγκινητική δήλωση για τα θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.



Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα επειδή δεν σταματούσε να γελάει!

Η  υπόθεση ενός άνδρα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνά κάθε προηγούμενο διότι  σκότωσε τη σύζυγό του καθώς βρίσκονταν σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα, λέγοντας στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του, πως το έκανε διότι δεν... σταματούσε να γελάει!



Πρίγκηπας στο Ντουμπάι βάζει τα «κατοικίδια» του λιοντάρια να δαγκώνουν τους φίλους του για να γελάσει!

Είναι γεγονός ότι στο Ντουμπάι θα δεις τα πιο τρελά και εξωφρενικά πράγματα...
 
Ειδικά όταν ένας πρίγκηπας θέλει να διασκεδάσει!!
 
 



Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα γέλια της η Άνγκελα Μέρκελ όταν είδε την υπογραφή του Ν. Αναστασιάδη

Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν μας έχει συνηθίσει να χαμογελάει. Πολύ περισσότερο δε, να λιώνει από τα γέλια. Στη σύνοδο κορυφής στη Ρώμη, η Άγκελα Μέρκελ, γέλασε με την ψυχή της όταν είδε την υπογραφή του Προέδρου της Κύπρου, ανάμεσα στις υπογραφές των υπολοίπων 27 ηγετών στη «Διακήρυξη της Ρώμης».