Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

γέφυρα



Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Το FBI έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα

Ποινική έρευνα για την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη στις 26 Μαρτίου 2024 ξεκίνησε το FBI.

Η υπηρεσία άνοιξε τον φάκελο ομοσπονδιακής ποινικής έρευνας για την κατάρρευση γέφυρας Francis Scott Key, σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται δύο Αμερικανούς αξιωματούχους.



Βαλτιμόρη: Πόσα και ποια φορτία έχουν «κολλήσει» μετά την κατάρρευση της γέφυρας

Το εμπόριο αυτοκινήτων μεταξύ ΗΠΑ – Γερμανίας αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρείες πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από το ναυάγιο του πλοίου Dali και η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη.



Η κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη μπορεί να επιφέρει κατάρρευση των παγκόσμιων εφοδιαστικών αλυσίδων

Φόβοι για σημαντικές διαταραχές στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες εκφράζονται μετά τη σύγκρουση πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με γέφυρα στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Το πλοίο «Dali» προσέκρουσε σε κολόνα στήριξης της γέφυρας Francis Scott Key τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.



Βαλτιμόρη: Ο δήμαρχος κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Βίντεο

Ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Μπράντον Σκοτ κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την πολιτεία, μετά τη μοιραία σύγκρουση του φορτηγού πλοίου Dali στη γέφυρα Francis Scott Key. 



Έκρηξη σε γέφυρα στη Νιγηρία - Τουλάχιστον 30 νεκροί

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα όρια της βορειοανατολικής Πολιτείας Μπόρνο της Νιγηρίας όταν πυροδοτήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πάνω σε γέφυρα σε ώρα μεγάλης κίνησης, δήλωσαν πηγές και αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.



Ρόδος: Συγκλονιστικές εικόνες από τη γέφυρα που κατέρρευσε

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παραμένει η Ρόδος μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Γηρυόνης”.
Οι καταστροφές που έχει υποστεί η Ρόδος είναι τεράστιος ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα μας έρχονται από τη γέφυρα που κατέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας.