Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

γατα



Τουρκία: Εργάτης διέσωσε γατάκι από πνιγμό, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες

Το ζωάκι είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά και όταν το εντόπισαν ο Μετίν και οι άλλοι εργάτες σε έργα οδοποιίας στην Τουρκία, πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες.



Μοιράσου το με τη γάτα σου - Αυτές οι τροφές είναι και για εσένα και για τον χνουδωτό σου φίλο

Η εικόνα είναι γνώριμη: η γάτα σου «μυρίζεται» αυτό που τρως και σου αρχίζει τα χάδια και τα παράπονα για να καταφέρει να σε πείσει να μοιραστείς μαζί της την λιχουδιά σου. Εσύ όμως της αρνείσαι τη χάρη από φόβο μην βλάψεις την υγεία της.



Γατάκι ζήτησε βοήθεια σε αστυνομικό τμήμα

Στην... αστυνομία απευθύνθηκε ένα γατάκι στην Κύπρο το οποίο είχε σφηνωμένο στο κεφάλι του σε ένα δοχείο.
Το γατάκι αφού περιπλανήθηκε με το δοχείο στο κεφάλι του, έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ορόκλινης στην Κύπρο, όπου το βρέθηκαν οι αστυνομικοί και του έσωσαν τη ζωή.



Γάτα στο σπίτι; -5 tips για να να αποφύγετε τη ζημιά!

Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτα σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!



Μωρό κρατά νεογέννητο γατάκι και η μάνα- γάτα "βγάζει νύχια"

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστές ένα μωρό, μία γάτα και το νεογέννητο γατάκι της. Το κοριτσάκι λοιπόν προσπαθεί να κρατήσει το νεογέννητο γατάκι της γάτας του σπιτιού αλλά το ένστικτο της μάνας δεν αφήνει τη γάτα να είναι και πολύ ήρεμη και έτσι η γάτα μάνα αποφασίζει να το διεκδικήσει και να το πάρει στη φωλιά της.



Αστυνομική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό γάτας που είχε παγιδευτεί κάτω από αυτοκίνητο

Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε την Τρίτη 18/12 στο Μπρούκλιν για τον απεγκλωβισμό μιας μικρής γάτας που είχε παγιδευτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος ανέφερε στην αστυνομία πως ξεκίνησε από το Χάρλεμ με προορισμό το Μπρούκλιν και στη διάρκεια της διαδρομής είδε ένα γατάκι να διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο.