Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γαλλος



Κρήτη: Στον εισαγγελέα η δολοφόνος με το ψαλίδι - Ο Γάλλος τουρίστας πάλεψε για τη ζωή του

Συγκλονισμένη παραμένει όλη η Κρήτη από την άγρια δολοφονία του 56χρονου Γάλλου τουρίστα από την 44χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στον Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.



Ένας Γάλλος τηλεφώνησε 195 φορές σε μία μέρα για να επικρίνει τον Μακρόν

Τους τρέλανε στο τηλεφωνικό κέντρο του Μεγάρου των Ηλυσίων!

Ο 38χρονος άνδρας, κάτοικος της πόλης Annecy στην Άνω Σαβοία, πήρε μέσα σε 24 ώρες, 195 φορές τηλέφωνο για να επικρίνει την πολιτική του προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.



Έφυγε από τη ζωή «ο σεφ του αιώνα»

Στα 73 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Γάλλος σεφ Joel Robuchon.

Ο διάσημος Γάλλος σεφ Joel Robuchon, που είχε βραβευτεί με 3 αστέρια Michelin, πέθανε τη Δευτέρα στη Γενεύη. Ο Joel Robuchon ήταν ιδιοκτήτης και διοικούσε γκουρμέ εστιατόρια σε 3 ηπείρους.



Νέες πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης στο Παρίσι

Στο φως ήρθαν νεότερες πληροφορίες για τον ένοπλο με το μαχαίρι που σκότωσε έναν περαστικό το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι και τραυμάτισε άλλους τέσσερις.

Ο δράστης αναφέρεται πως είανι Γάλλος υπήκοος ο οποίος γεννήθηκε το 1997 στη Τσετσενία, ενώ προηγουμένως είχε γίνει γνωστό και είχε μεταδοθεί από γαλλικά μέσα ότι ήταν Ρώσος υπήκοος.



Γάλλος υδραυλικός υποστηρίζει ότι είναι εγγονός του Χίτλερ

Ένας  Γάλλος υδραυλικός, ο Φιλίπ Λορέ, υποστηρίζει επίμονα πως είναι εγγονός του Αδόλφου Χίτλερ. 



Συνελήφθη νεαρός Γάλλος που κατέστρεφε κάμερες κοντά στο Πολυτεχνείο

Γάλλος υπήκοος, ηλικίας 22 ετών συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που κινούνται στην Αθήνα ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, την ώρα που κατέστρεφε κάμερες με έναν λοστό.