Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

g20



Το σκονάκι της Μέρκελ

Όλοι μας λίγο πολύ, αν θυμηθούμε τα χρόνια μας στα θρανία, έχουμε κάνει σκονάκι. Απ'οτι φαίνεται στα μαθητικά χρόνια επέστρεψε και η Άνγκελα Μέρκελ...



Το τελικό ανακοινωθέν των G20 : Επισημαίνουν τα εμπορικά προβλήματα, δεν καταδικάζουν τον προστατευτισμό

Τα κράτη μέλη της G20 «σημειώνουν τα υφιστάμενα εμπορικά προβλήματα» στο τελικό ανακοινωθέν της συνόδου τους στο Μπουένος Άιρες που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα, αλλά απέχουν από οποιαδήποτε καταδίκη του προστατευτισμού.



Τζορτζ Μπους : Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου λόγω πένθους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια Μπους, προχώρησε  στην ακύρωση της συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο της διάσκεψης των ηγετών των κρατών-μελών της ομάδας G20.



G20 με το βλέμμα στραμμένο στη σχέση ΗΠΑ-Κίνας

Δεύτερη και τελευταία μέρα σήμερα για τη Σύνοδο G20, σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την έκδοση ενός τελικού κοινού ανακοινωθέντος που θα εκφράζει τη βούληση για την προώθηση στενότερων εμπορικών δεσμών μεταξύ των χωρών-μελών της.



Αργεντινή: Τα πρόσωπα της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Μπουένος Άιρες

H καθυστερημένη Μέρκελ, ο αυστηρός Τραμπ, ο επιθετικός Πούτιν, ο αισιόδοξος Σι Τζινπίνγκ, ο «πρίγκιπας του τρόμου» Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και ο ισορροπιστής οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής, είναι τα πρόσωπα - κλειδιά της Συνόδου Κορυφής των G20 που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Μπουένος Άιρες.

Άνγκελα Μέρκελ 



«Καυτή» υποδοχή στους G20 στο Μπουένος Άιρες

Δεκάδες οργανώσεις, συνδικάτα και πολιτικά κόμματα κάλεσαν την Πέμπτη σε μαζικές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου η οποία θα διεξαχθεί στο Μπουένος Άιρες στο τέλος του μήνα.