5 τροφές με αντικαρκινικές ιδιότητες που πρέπει να καταναλώνετε κάθε μέρα
16
Μαΐου
2021
- 11:29
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Μαΐου, 2021 - 11:29
Περισσότερο από οποιοδήποτε διατροφικό συμπλήρωμα ή βιταμίνη, η πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών μέσω της κατανάλωσης μη επεξεργασμένων τροφών μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου.Οι ερευνητές προτείνουν πέντε κοινές τροφές που οι περισσότεροι καταναλώνουμε συχνά και μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.