Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

φύλο



ΟΗΕ: Τέρμα το φύλο – Οι λέξεις «άνδρας» και «γυναίκα» δεν είναι ορθοί!

Ενώ εκατομμύρια παντρεμένα ζευγάρια ανά τον κόσμο νοιώθουν έντονη πίεση τώρα που αναγκάζονται να μένουν μαζί λόγω της πανδημίας, τα Ηνωμένα Έθνη αποφάσισαν ότι είναι η μια καλή στιγμή να αφαιρέσουν τις λέξεις «άνδρας» και «γυναίκα» από την καθομιλουμένη.



Γουίλιαμ - Κέιτ: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου τους παιδιού

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει το τρίτο της παιδί η Κέιτ Μίντλετον και στη Μεγάλη Βρετανία επικρατεί φρενίτιδα για το φύλο του μωρού, αλλά και το όνομα που θα πάρει.



Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει

Στον μήνα της έχει μπει η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ενώ μέχρι τώρα τηρούσε σιγή ιχθύος για το φύλο του μωρού που περιμένει, φαίνεται πως αποφάσισε να το ανακοινώσει.

Το απόγευμα της Πέμπτη, η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει χαμογελαστή να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.



Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Δυο μήνες έμειναν για να κρατήσει στην αγκαλιά της μωράκι της η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός ωστόσο έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει το φύλο του παιδιού.

Η εκπομπή "Happy Day" έκανε την... αποκάλυψη.



Καθοριστικό ρόλο παίζει ο εγκέφαλος στον σχηματισμό του φύλου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι μελέτες που αφορούν τον καθορισμό του φύλου σε σχέση με τα γονίδια που έχει ο κάθε άνθρωπος.



Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού

Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης για πολλά. Όχι, όμως, και για το φύλο του μωρού που περιμένει. Τουλάχιστον όχι μέχρι μερικά δευτερόλεπτα πριν τους τίτλους τέλους.