Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φυγη



«Ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να φύγω στο εξωτερικό»

«Ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να φύγω στο εξωτερικό» επισημαίνει στο υπόμνημα που κατέθεσε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κ. Φρουζής ο οποίος εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο Συμβούλιο.



Ερευνα MRB: Απαισιοδοξία για το μέλλον και φυγή νέων - Χωρίς εμπιστοσύνη οι πολίτες

Κλίμα απαισιοδοξίας κυριαρχεί στις εκτιμήσεις των πολιτών, με διάχυτα τα αισθήματα φόβου και ανασφάλειας, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB. 

Η συντριπτική πλειονότητα, σε ποσοστό 87,2%, πιστεύει ότι τα πράγματα θα πάνε γενικά στη χώρα αρκετά ή πολύ άσχημα, ενώ ιδιαίτερα οι νέοι επιλέγουν το δρόμο της φυγής. 



Berliner Μοrgenpost: Η απελπιστική καθημερινότητα των Ελλήνων - Η Ελλάδα χάνει τους καλύτερους και τους νεότερους

H γερμανική εφημερίδα Berliner Μοrgenpost σε ένα ρεπορτάζ από την Αθήνα εστιάζει στην «απελπιστική» καθημερινότητα των απλών πολιτών, οι οποίοι, παρά την αργή πρόοδο που καταγράφεται στους δείκτες της ελληνικής οικονομίας, εξακολουθούν να παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Το ρεπορτάζ παρακολουθεί την καθημερινότητα μέσων Ελλήνων. 



Αποκάλυψη: Ο Ρονάλντο φεύγει από την Ρεάλ λόγω του σκανδάλου φοροδιαφυγής

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ισπανία, ύστερα από το σκάνδαλο φοροδιαφυγής εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως γράφει σήμερα η A Bola, η απόφαση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι μη αναστρέψιμη και φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.



Πως θα έφευγαν από τον Κορυδαλλό Μαζιώτης και Πυρήνες με το ελικόπτερο

Αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και μελών της Συνωμοσίας από τον Κορυδαλλό με πτήση ελικοπτέρου στο οποίο είχε κάνει “πειρατεία” η Πόλα Ρούπα στις 21 Φεβρουαρίου του 2016.



Λεπέν: Δεν θα προκληθεί χάος αν φύγουμε από το ευρώ

«Δεν θα υπάρξει χάος στη χώρα αν φύγουμε από το ευρώ, θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι» δήλωσε την Κυριακή η υποψήφια της ακροδεξιάς για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρί Λεπέν προσπαθώντας να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους της σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα σε περίπτωση Frexit.