Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

FSB



Η FSB απέτρεψε τρομοκρατικές επιθέσεις στη Mόσχα

Τρομοκρατική επιθέσεις στη Μόσχα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αλλά και της προεκλογικής περιόδου ενόψει των προεδρικών εκλογών της 18ης Μαρτίου του 2018 απέτρεψε η FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) στη Ρωσία.



Διπλωματικό θρίλερ στη Μόσχα: Έφοδος της FSB σε κτίρια που νοίκιαζε η αμερικανική πρεσβεία!

Ένα διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται στη Μόσχα καθώς μετά τη απόφαση του Κρεμλίνου να απελάσει από τη χώρα 775 διπλωματικούς υπαλλήλους, πράκτορες της FSB πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο κτίρια που χρησιμοποιούσε η αμερικανική πρεσβεία στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας και τα οποία κατασχέθηκαν απο τις ρωσικές αρχές  απαγορεύοντας στους Αμερικανούς να έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτά.



Ρωσία: Στα χέρια της FSB ο αδερφός του «εγκεφάλου» του μακελειού της Αγ. Πετρούπολης

Σύμφωνα με το ρωσικό RT ο μικρότερος αδερφός του φερόμενου ως «εγκέφαλος» της επίθεσης στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης, συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν τον Ακράμ Αζίμοφ, με την κατηγορία ότι μετέφερε χρήματα, που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να χρηματοδοτηθεί η τρομοκρατική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 14 άτομα.



Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη της FSB ως πράκτορες της CIA!

Συνελήφθησαν από την ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπείας ο Σεργκέι Μιχαήλοφ, επικεφαλής του τμήματος κυβερνοασφάλειας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας,  όπως και ο αναπληρωτής του, Ντμίτρι Ντουκουτσάεφ, με την κατηγορία ότι εργάζονταν για λογαριασμό των ΗΠΑ!