Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Φρανκ Σινάτρα



Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Φράνκ Σινάτρα

Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός, με μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο του θεάματος και ακροάματος, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια δίσκους. Έχει χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος αμερικανός τραγουδιστής του 20ου αιώνα. Για τους θαυμαστές του εξακολουθεί να παραμένει η «Φωνή».



Όταν ο Φρανκ Σινάτρα συνελήφθη για αποπλάνηση

Όπως κάθε μεγάλος καλλιτέχνης είχε τις ιδιοτροπίες του, ενώ δεν έλειπαν και οι ψίθυροι γύρω από το πώς ένας...φτωχός γιος μεταναστών κατάφερε να αναρριχηθεί.



Η απαγωγή του γιου του Φρανκ Σινάτρα και οι φήμες ότι αυτός τη σχεδίασε ...

Το 1963 λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι, συνέβη ένα ακόμα γεγονός που προκάλεσε σωρεία δημοσιευμάτων αλλά και αναστάτωση στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ.

Ομάδα νεαρών απήγαγε το γιο του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού Φρανκ Σινάτρα. Η περιπέτεια του 19χρονου Φρανκ Σινάτρα τζούνιορ κράτησε μόλις 54 ώρες και κόστισε στον πατέρα του 240.000 δολάρια.



Η άγνωστη ιστορία του θρυλικού «My way» - Η αξεπέραστη επιτυχία του Φρανκ Σινάτρα και γιατί ο ίδιος το απεχθανόταν

Για πολλούς το τραγούδι «My Way» είναι η απόλυτη, διαχρονική κι αξεπέραστη επιτυχία του Φρανκ Σινάτρα- και περιλαμβάνει μερικά λόγια που πολλοί θα ήθελαν να πουν, αποχαιρετώντας τον μάταιο τούτο κόσμο.