Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φοβοι



Αιχμές Μαυροειδάκου για την ηγεσία της ΕΛΑΣ – “Κάποιοι δεν μπορούν να φέρουν το σωστό αποτέλεσμα”

Την ανησυχία του και την οργή για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια εξέφρασε μιλώντας στο newsit.gr ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Μαυροειδάκος καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος επιχειρησιακός σχεδιασμός.



Αποφυλάκιση Κορκονέα: Φόβοι ακόμα και για ένοπλες επιθέσεις κατά αστυνομικών

Η αποφυλάκιση του Επειμεινώνδα Κορκονέα 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια δεν προκαλεί μόνο οργή και σάλο. Προκαλεί και ύψιστο συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.



Παρέλαση: Φόβοι για επεισόδια

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των παρελάσεων που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στην Αθήνα θα αναπτυχθούν εκατοντάδες αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας τόσο κατά την μαθητική παρέλαση όσο και κατά την στρατιωτική.



DW: Φόβοι για ντόμινο πτωχεύσεων στην Τουρκία

«Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν ότι το 2013 πήραμε δάνειο 9,5 εκατομμυρίων σε δολάρια. Δεν φανταζόμασταν ότι κάποτε η συναλλαγματική ισοτιμία θα μας κατέστρεφε», λέει ο Μούρατ Κασιμπεγιάζ επικεφαλής της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων Κασιμπεγιάζ, η οποία αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση, μιας και δεν μπορούσε πια να αποπληρώσει τα χρέη της.



Δήμαρχος Ραφήνας: «Φοβάμαι ότι υπάρχουν και νεκροί»!

Ο δήμαρχος Ραφήνας κ. Μπουρνούς, μιλώντας στον Ant1, τόνισε πως φοβάται ότι υπάρχουν και νεκροί, βασιζόμενος στις πληροφορίες για δεκάδες εγκλωβισμένους, αλλά και στα πολλά, πάρα πολλά σπίτια που έχουν καεί.

Όλοι ελπίζουν -προφανέστατα και ο ίδιος- να πέφτει έξω, ωστόσο η κατάσταση μοιάζει να εκτραχύνεται όσο περνά η ώρα...



"Θέλουν να μου κάνουν κακό": Ποιους φοβόταν ο 23χρονος φαντάρος που χάθηκε εν πλω

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου Σαράντη Κολλιαδέλη από το «Νήσος Ρόδος» τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου...