Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

φωτο



Τζένιφερ Λόπεζ: H αμακιγιάριστη σέλφι που θα σε κάνει να μην πιστεύεις στα μάτια σου

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί την προηγούμενη βδομάδα να γιόρτασε τα 51 χρόνια ζωής, όμως αυτό φαίνεται να είναι μόνο ένα νούμερο, καθώς στην εμφάνισή της δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, όπως απέδειξε και η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μόλις έχει ξυπνήσει.



Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Περίπου 300 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατούν ελληνικές σημαίες και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών.



Efes 2018: Σε εξέλιξη η μεγάλη άσκηση της τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου

Τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την άσκηση «Efes 2018», που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα με μια μεγάλη αποβατική επιχείρηση στον κόλπο της Σμύρνης και του Ντογκάνμπει, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας.

Στην άσκηση αυτή της Τουρκίας συμμετέχουν και μονάδες από άλλες χώρες.



Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη

Η ηθοποιός «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram τη φωτογραφία ενός παιδιού που έφυγε από τη ζωή αλλά δεν γνωρίζουμε τι σχέση είχαν.



Τροχαίο Κιλκίς: Αυτές είναι οι γυναίκες που επέβαιναν στο μοιραίο Nissan

Μέσα σε βαρύ πένθιμο κλίμα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης οι κηδείες των τριών γυναικών από την Αριδαία, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26 Μαρτίου) στο 52ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης Ευζώνων. 



Σαββατοκύριακο στην Άνδρο για Μενεγάκη-Παντζόπουλο

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να το περάσει εκτός Αθήνας και να βρεθεί στον επίγειο παράδεισο της.