Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

φωτια μάτι



Βίντεο για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι: "Δεν ξεχνώ, δεν θα ήταν 100"

Δέος προκαλεί το βίντεο που έφτιαξαν ομάδα νέων από το Μάτι, έξι μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους.



Πυρκαγιά στο Μάτι: Ψηφίστηκε η τροπολογία για στήριξη των πληγέντων

Ψηφίσθηκε από τη Βουλή τροπολογία δυο άρθρων με σκοπό τη στήριξη και τη διευκόλυνση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι στις 23 και 24 Ιουλίου 2018.



Δημόκριτος: Κανένας κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών

Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για την υγεία των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές αποδεικνύουν συγκεντρωτικές μετρήσεις για την ποιότητα του αέρα, υπόγειων υδάτων και εδάφους, από τρία εξειδικευμένα εργαστήρια του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Έρευνας του υπουργείου Παιδείας.



Γράφεται ο τραγικός επίλογος – Νέες ταυτοποιήσεις, 14 οι αγνοούμενοι

Θρίλερ χωρίς να αχνοφαίνεται φινάλε στην ασύλληπτη τραγωδία της περασμένης Δευτέρας στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.



Διάβαστε αυτό το μήνυμα από θύμα της πυρκαγιάς

Το μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Ο Παύλος Κερασίδης του οποίου το σπίτι κάηκε αλλά ο ίδιος κατάφερε να ζήσει , έγραψε τα συναισθήματά του αλλά έστειλε κι ένα μήνυμα παρηγοριάς κι ελπίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ 



Πέντε εκπρόσωποι της κυβέρνησης έδωσαν συνέντευξη τύπου για να μας πουν πόσο περήφανοι νιώθουν για το θανατικό

"Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή να διερευνηθούν ταχύτατα και μεθοδικά όλα τα στοιχεία και να μην μείνει τίποτε αναπάντητο", δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.