Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

φόρος εισοδήματος



Εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Χωρίς φόρο εισοδήματος τα έξοδα κηδείας

Τα έξοδα κηδείας δεν αποτελούν επαναλαμβανόμενα έσοδα και δεν φορολογούνται επειδή δεν θεωρούνται εισόδημα, ξεκαθαρίζει εγκύκλιος που εξέδωσε η ΑΑΔΕ.



Φορολογικές δηλώσεις 2018: Οι δέκα παγίδες και οι αλλαγές

Οι φόροι εισοδήματος οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν φέτος, μετά την εκκαθάριση των δηλώσεών τους, οι φορολογούμενοι είναι σχεδόν αμετάβλητοι σε σχέση με πέρυσι.



Σε 6 δόσεις ο φόρος εισοδήματος. Όλες οι αλλαγές

Το "πράσινο φως" έχουν λάβει στο υπουργείο Οικονομικών από τα τεχνικά κλιμάκια των "θεσμών" προκειμένου να προχωρήσουν σε μια αλλαγή που θα επηρεάσει τον χρόνο εξυπηρέτησης των φορολογικών υποχρεώσεων εκατομμυρίων φορολογουμένων.



Αυτός είναι ο φόρος εισοδήματος και ο ΕΝΦΙΑ που πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος

Το ποσό των 2.170.312,82 ευρώ κατέβαλε η Εκκλησία της Ελλάδος για την πληρωμή φόρων (Φόρος Εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ), όπως προκύπτει μετά τον απολογισμό εσόδων-εξόδων του διαχειριστικού έτους 2016, τον οποίο ενέκρινε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

 



Το Μάιο ανοίγει το Taxisnet για το φόρο εισοδήματος

Από το Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή του φόρου εισοδήματος, ενώ έως το τέλος Φεβρουαρίου σχεδιάζεται να ανοίξει η πύλη του Τaxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και την πληρωμή του φόρου.