Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φοροελαφρυνσεις



Επισημοποίηση του νέου πακέτου παροχών και φοροελαφρύνσεων από τον Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «πράσινο φως» στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και επισημοποίησε το νέο πακέτο παροχών και φοροελαφρύνσεων προκειμένου να αντιστρέψει τους αρνητικούς για τον ΣΥΡΙΖΑ συσχετισμούς, που αποτυπώνονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

 



Ποιοι φόροι και ελαφρύνσεις μπαινοβγαίνουν στον προϋπολογισμό. Τα δύο σενάρια

Όλα τα «λεφτά» του προσχεδίου προϋπολογισμού του 2019, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, παίζονται στο εάν θα κοπούν από τον ερχόμενο Ιανουάριο οι συντάξεις.



Οι δήμαρχοι Μυκόνου και Σαντορίνης ζητούν φοροελαφρύνσεις για όσους νοικιάζουν σε δημόσιους υπαλλήλους

Φοροελαφρύνσεις για όσους ενοικιάζουν σπίτια σε δημόσιους υπαλλήλους, ζητούν τόσο ο δήμαρχος Θήρας Νικόλαος Ζώρζος όσο και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.



Νέα απίστευτη πρόκληση της κυβέρνησης: Φοροελαφρύνσεις ως 2.000 ευρώ σε υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους!

Γενναίες μειώσεις στα ποσά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που οφείλουν να πληρώνουν τα πολιτικά πρόσωπα νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στο πλαίσιο των προσπαθειών της για μια… δίκαιη αναδιανομή των φορολογικών βαρών!



Φοροελαφρύνσεις για τους κατοίκους του Αιγαίου προτείνει ο Σαντορινιός

Η μείωση των φορολογικών συντελεστών των κατοίκων του Αιγαίου θα μπορούσε να είναι ένα από τα αντισταθμιστικά μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση στους δανειστές, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.



Δραγασάκης: Φοροελαφρύνσεις μετά το 2019, αν υπάρξει ελάφρυνση του χρέους

Χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής από το 2019 και φορολογικές ελαφρύνσεις εφόσον οι Ευρωπαίοι προχωρήσουν στην ελάφρυνση του Δημοσίου Χρέους προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση του οργανισμού «διαΝΕΟσις» με θέμα "Χάρτης Εξόδου από την κρίση, ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα".