Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Formula 1



Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πήρε την πρωτιά στις επεισοδιακές κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren, Λάντο Νόρις κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές ενόψει του αγώνα Σπριντ που θα διεξαχθεί στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας).

Εκμεταλλευόμενος την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε στην πίστα της Σανγκάη, ο νεαρός οδηγός κατέκτησε την pole position, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, Λιούις Χάμιλτον.



Θετικός στον κορονοιό ο οδηγός της formula 1 Σέρχιο Πέρες

O Μεξικανός πιλότος της Racing Point που βρίσκεται σε καραντίνα τέθηκε οριστικά εκτός από το γκραν πρι του Σιλβερστόουν


Τι λέει ο γιατρός που χειρούργησε τον Σουμάχερ για τα «πειράματα»

Ο ιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Φιλίπ Μανασέ, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».



Formula 1: Ο Λάουντα θα ταφεί με φόρμα αγώνων!

Η Formula 1 ήταν η ζωή του Νίκι Λάουντα. Για τον λόγο αυτό ο Αυστριακός πιλότος που απεβίωσε την Δευτέρα (20/5), σε ηλικία 70 ετών, θα ταφεί με φόρμα αγώνων, όπως αυτή που φορούσε για να κατακτήσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα.



Βίντεο από το τρομακτικό ατύχημα στην Formula 1 - Αυλαία με κυριαρχία του Χάμιλτον

Mόλις στον πρώτο γύρο του grand prix στο Άμπου Ντάμπι, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ συγκρούστηκε με τον Ρομέιν Γκροζάν με αποτέλεσμα, η Ρενό του Γερμανού να εκτοξευθεί στις προστατευτικές μπάρες και να παίρνει φωτιά!



Ο Πούτιν εκτελεί χρέη... σοφέρ! Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλησε να του δείξει τη νέα του λιμουζίνα, αντίστοιχη με το περίφημο «κτήνος» του Ντόναλντ Τράμπ, και επέλεξε ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Έβαλε στο κάθισμα του συνοδηγού τον Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι, κάθισε εκείνος στο τιμόνι και έκαναν μαζί μια βόλτα στην πίστα της F1 στο Σότσι.