Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

φορμουλα 1



Senna: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix

Ακριβώς 30 χρόνια μετά τον θάνατο του Ayrton Senna, η ζωή, τα επιτεύγματα, η καριέρα και ο χαρακτήρας του αναμένεται να έρθουν στην οθόνη μέσω της νέας σειράς περιορισμένων επεισοδίων του Netflix, με την ονομασία «Senna».



«Βόμβα» στη Formula 1: Ο Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025

την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του ποδοσφαίρου έσκασε η «βόμβα» από τη Formula 1, αφού όπως μετέδωσε το Skysports ο Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και έτσι έχει συμφωνήσει με Στην Ferrari για ένα συμβόλαιο με έναρξη της σεζόν του 2025.



Bild για Μ.Σουμάχερ: «Τον κάνουν “βόλτες” με ένα αυτοκίνητο Mercedes AMG για να τονωθεί ο εγκέφαλός του»

H Bild, με αφορμή τα δέκα χρόνια που συμπληρώνονται αύριο (29/12) από τότε που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, φέρνει στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τονίζοντας πως οι ειδικοί τον κάνουν «βόλτες» με ένα αυτοκίνητο Mercedes AMG.



Η Ferrari «χρυσώνει» τον Σαρλ Λεκλέρκ με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει ως το 2029

Με το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2023 η δράση περνάει εκτός πίστας και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ferrari συμφώνησε με τον Σαρλ Λεκλέρκ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2029.



Formula 1: Με 22 αντί για 23 αγώνες θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα

Με 22 αντί για 23 αγώνες θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το καλεντάρι στο οποίο δεν έχει αποφασιστεί η χώρα που θα γίνει ο αγώνας στις 21 Νοεμβρίου. Πιθανότατα θα επιλεγεί το Κατάρ.



Formula 1: Ταχύτερος στα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά ο Χάμιλτον

Με τον Λιούις Χάμιλτον να προηγείται, ολοκληρώθηκαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Grand Prix Βελγίου.

 

Η πίστα του Σπα υποδέχτηκε τους οδηγούς με συννεφιά, με τις λίγες σταγόνες που έκαναν την εμφάνισή τους να δυσκολεύουν το έργο τους.