Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φονιάς



Μητέρα Δώρας: «Εβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου»

Για τις υποψίες της μίλησε η οικογένεια της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε...

Η μητέρα της ισχυρίστηκε πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο και χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι βγήκε από τη φυλακή ο 58χρονος.



Το τελευταίο SMS της Βουλγάρας στον φονιά του γιατρού: «Φεύγει τώρα, είναι μόνος στο αυτοκίνητο»

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο». Αυτό ήταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το τελευταίο SMS που έστειλε η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος του 62χρονου γιατρού, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της, λίγη ώρα πριν ο τελευταίος φέρει εις πέρας το... σατανικό σχέδιό τους και σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.



ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που συγκλόνισαν την Ελλάδα: Ο φονιάς που τεμάχισε την 18χρονη σύζυγό του το 1987

Ο Παναγιώτης Φραντζής, προερχόμενος από εύπορη οικογένεια, με μητέρα δασκάλα πιάνου και πατέρα εμπορικό αντιπρόσωπο, το 1986 είναι φοιτητής της ΑΣΟΕΕ...



Μπουτάρης: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν φονιάς ή όχι... Οι Τούρκοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Χουριέτ παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή επίσκεψή του στην Άγκυρα για συνομιλίες σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί στις αρχές του 2017.



Και ποιος θα άντεχε; Πατέρας δεν άντεξε και όρμησε στο φονιά της κόρης του (Φωτό+Βίντεο)

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο Van Terry, πατέρας της 18χρονης Shirelda που έχασε τη ζωή της στα χέρια του Michael Madison, βλέποντας τον δολοφόνο του παιδιού του να χαμογελά μέσα στη δικαστική αίθουσα.



Βελβεντό: Μετανιωμένος ο φονιάς της άτυχης Ανθής

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις του στενού περιβάλλοντος της άτυχης  Ανθής Λινάρδου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας στο Βελβεντό.