Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Folli Follie



Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Έκλεισαν τα σύνορα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμη 11 κατηγορούμενους στην υπόθεσης της Folli Follie.



Νέα αίτηση της Folli Follie να υπαχθεί σε καθεστώς πτωχευτικής διαδικασίας

Αύριο ή το πολύ την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται η έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείο Αθηνών επί του αιτήματος έκδοσης προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η εταιρεία Folli Follie στο πλαίσιο της νέας αίτησης υπαγωγής της στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 106α του Πτωχευτικού Κώδικα που έχει κατατεθεί από την εν λόγω εταιρεία.



«Παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie και της διοίκησής της με δικαστική απόφαση

Προσωρινή διαταγή με την οποία επιβάλλεται «πάγωμα» κάθε μεταβολής στα περιουσιακά στοιχεία τόσο της Folli Follie όσο και των πέντε μελών του διοικητικού της συμβουλίου επέβαλε με σημερινή του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.



Κήρυξε πτώχευση και η θυγατρική της Folli Follie στις ΗΠΑ

Προαιρετική αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 7 του πτωχευτικού κώδικα των ΗΠΑ κατέθεσε η θυγατρική της εταιρείας Folli Follie στις Ηνωμένες Πολιτείες, Links of London, Inc.



Σκάνδαλο Folli Follie: Στην Ταϊλάνδη τα ευρώ της μαύρης τρύπας

Στην Ταϊλάνδη φαίνεται να εντοπίζεται η προέλευση του μεγαλύτερου μέρους της μαύρης τρύπας των οικονομικών της Folli Follie, που αποκάλυψε η έκθεση της Alvarez & Marsall, από τις αμαρτωλές δραστηριότητες της εταιρείας στην Ασία.



«Τρύπα» 1 δισ. δολαρίων στον κύκλο εργασιών της Folli Follie

Στη φόρα οι «σκελετοί» της Folli Follie

«Ξεγυμνώνει» τη Folli Follie το πόρισμα της Alvarez & Marsal. Τα τραπεζικά διαθέσιμα της εταιρείας αποδεικνύονται μόλις 7,4 εκατ. ευρώ αντί για 296 εκατ., ενώ ανύπαρκτα είναι τα 90% των εσόδων στην Ασία, τα οποία φτάνουν μόλις τα 116,8 εκατ. αντί για 1,112 δισ, σύμφωνα με το newmoney.