Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

φόλα



Πρωτοφανής η υπόθεση με τις φόλες στη Φλώρινα: Τουλάχιστον 50 σκυλιά νεκρά!

Πρωτοφανής είναι η υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης σκύλων σε χωριά της Φλώρινας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία φιλοζωικών και περιβαντολογικών οργανώσεων, τουλάχιστον 50 σκυλιά έχουν θανατωθεί μαρτυρικά από τις φόλες!



Ασυνείδητοι δολοφόνησαν έξι σκύλους στο Λουτράκι

Οι πολύ σκληρές εικόνες έξι σκυλιών, που βρέθηκαν νεκρά από φόλα στο Λουτράκι, προκαλούν αποτροπιασμό στη τοπική κοινότητα. 

Όπως δημοσιεύει το korinthostv.gr τα ζώα, σύμφωνα με εθελόντρια φιλόζωο της ΚΟΠΡΑΠ (Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας), ήταν υπό την προστασία τους, καθώς τα τάιζαν και τα φρόντιζαν καιρό τώρα. 



Φθιώτιδα: Μαζική δολοφονία σκυλιών

Μακάβριο ήταν το θέαμα που αντίκρυσαν κάτοικοι του οικισμού Μαρίνι στη Στυλίδα το πρωί της Παρασκευής.

Τέσσερα σκυλιά κείτονταν νεκρά λόγω δηλητηρίασης από φόλα.

Οι αφροί στο στόμα από τα άψυχα τετράποδα μαρτυρούσαν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει με τον ύπουλο τρόπο της φόλας αδιαφορώντας αν δηλητηρίαζαν δεσποζόμενα ή αδέσποτα σκυλιά.



Τι πρέπει να κάνουμε για τον φιλαράκο μας σε περίπτωση φόλας;

Επειδή συμβαίνει, όσο βάρβαρο κι αν είναι, θα πρέπει εξαρχής να τονίσουμε ότι η πιο δραστική αντιμετώπιση είναι η πρόληψη. Το ζώο δεν θα πρέπει να φάει τη φόλα!

Τι είναι η φόλα



Έριξαν φόλα σε σκυλί στον Πειραιά

Φόλα έριξε άγνωστος σε δρόμο του Πειραιά με αποτέλεσμα να σκοτώσουν ένα αδέσποτο σκυλί.

Τις εικόνες που ακολουθούν δημοσιεύει το piraeuspress.gr προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη κινητοποίηση από όσους είδαν ή γνωρίζουν κάτι.



Τρίπολη: Φόλιασαν αδέσποτα σκυλιά

Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι θανάτωσαν αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο της Τρίπολης. Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, στην πλατεία Πετρινού και σε γύρω δρόμους, βρέθηκαν δηλητηριασμένα ζώα, τα οποία, κατά την Κτηνιατρική Υπηρεσία, η δηλητηρίαση προέρχεται από δηλητηριασμένη τροφή.