Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

FIBA



«Παράθυρο» χωρίς... ήλιο για το Παγκόσμιο

Τα κριτήρια των επιλογών για τους 24 παίκτες που θα αναλάβουν την αποστολή πρόκρισης της εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, η εφαρμογή του αθλητικού νόμου από την ΕΟΚ για τους διεθνείς που θα κληθούν, αλλά αναίτια δεν συμμετέχουν στα προκριματικά παιχνίδια και η ανοικτή πόρτα που υπήρχε και θα υπάρχει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναλύθηκαν εκτενώς στην



Η FIBA αναφέρει την ΠΓΔΜ "Μακεδονία"

Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται πως είμαστε άλλη μία φορά σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ. Αυτή τη φορά στο Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας, που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Σαράγεβο και μεταξύ άλλων στη διοργάνωση συμμετέχει και η ΠΓΔΜ.



Μπάσκετ: Η FIBA κατήγγειλε τη Euroleague στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Σε καταγγελία της Ευρωλίγκας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε η FIBA, κατηγορώντας την για εκβιασμό των Λιγκών και για εξυπηρέτηση συμφερόντων «μεγάλων» ομάδων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

 

H καταγγελία της FIBA: 



Η Ευρωλίγκα είπε «όχι» στη FIBA, επιφυλακτικοί οι «αιώνιοι»

Αρνητική ήταν η απάντηση της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωλίγκα στην πρόταση της FIBA για κοινή διογράνωση η οποία θα ονομαζόταν Basketball Champions League και θα τελούσε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπάσκετ. 



«Τρελά» λεφτά της FIBA σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η FIBA έχει βάλει ως στόχο να κάνει τη δική της διοργάνωση και τα λεφτά που προσφέρει είναι μυθικά!