Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

fast food



Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας «Circulation: Heart Failure» όσοι ζουν πιο κοντά σε εστιατόρια fast food, είναι πιθανότερο να κινδυνεύσουν από καρδιακή ανεπάρκεια.



Πώς το fast food προκαλεί σοβαρές ορμονικές ασθένειες

Αν θέλετε να τρώτε υγιεινά, θα πρέπει να ξεχάσετε μια για πάντα το fast food, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, ζάχαρη και λίπος.



Αυτά τα πιάτα δεν πρέπει να παραγγείλετε ποτέ σε fast food!

Μπορεί το fast food να μην είναι ότι πιο υγιεινό υπάρχει, αλλά κανείς δεν γνώριζε τι συμβαίνει ακριβώς στην κουζίνα των εστιατορίων, μέχρι τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παρακάτω υπάλληλοι δεν τρώνε σίγουρα burgers, τηγανιτές πατάτες και κοτομπουκιές μετά από αυτά που είδαν τα... μάτια τους.



1.000 υπάλληλοι πασίγνωστης εταιρείας fast food, έπαθαν ηπατίτιδα!

Η είδηση αυτή έσκασε σαν... βόμβα στο χώρο των fast food και της διατροφής!

1.000 υπάλληλοι σε πασίγνωστο φαστφουντάδικο με μπέργκερ, στη Νέα Υόρκη, μολύνθηκαν με τον ιό της ηπατίτιδας, προκαλώντας παροξυσμό στους απανταχού λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε ανθρώπινο κρέας παιδιών(!!!) σε πασίγνωστη αλυσίδα fast food (Βίντεο)

Επιθεωρητές βρήκαν ανθρώπινο κρέας και κρέας αλόγου στην κατάψυξη του εργοστασίου κρέατος της πασίγνωστης αλυσίδας fast food στην πόλη της Οκλαχόμα.

Ανθρώπινο κρέας ανακτήθηκε επίσης σε πολλά φορτηγά που ήταν στο δρόμο για να παραδώσουν μπιφτέκια στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού.