Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«φακελάκι»



Ιατροδικαστής του ΑΠΘ κατηγορείται για «φακελάκι», αλλά έγινε επίκουρος καθηγητής!

Με τον νόμο Κατρούγκαλου ελαστικοποιήθηκε το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων με αποτέλεσμα, οι υπάλληλοι που κατηγορούνται για πράξεις ιδιαίτερης κοινωνικής απαξίας να παραμένουν στις θέσεις τους σα να μην έχει συμβεί τίποτα, χωρίς να μπαίνουν ούτε σε αργία, όπως τουλάχιστον γινόταν στο παρελθόν.



Δημιουργείται ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου ασθενείς θα μπορούν ανώνυμα να καταγγέλλουν «φακελάκι»

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου οι ασθενείς θα μπορούν ανώνυμα να καταγγέλλουν «φακελάκι», ανακοίνωσε από το Ηράκλειο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, σε ημερίδα που πραγματοποιείται από την 7η ΥΠΕ Κρήτης με θέμα «Δημόσια Νοσοκομεία Χωρίς Φακελάκι»

 



Συνελήφθη γιατρός των δημοτικών ιατρείων Αθηνών για «φακελάκι» από δημότη

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη γιατρός που εργαζόταν σε δημοτικό ιατρείο του δήμου Αθηναίων. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία πολίτη ότι του ζήτησε αμοιβή μετά από ιατρική εξέταση που έγινε στο χώρο του δημοτικού ιατρείου.



Ελεύθερος με εγγύηση ο αστυνομικός διευθυντής για το «φακελάκι» των 2.000 ευρώ

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο αστυνομικός διευθυντής ο οποίος φέρεται να έλαβε «δώρο» 2.000 ευρώ για να σβήσει κλήσεις τροχαίων παραβάσεων ύψους 10.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη βυτιοφόρων.



Συνελήφθη Διοικητής Τροχαίας που ζήτησε «φακελάκι» για να «σβήσει» κλήση

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Διοικητής Τροχαίας και αστυφύλακας, που υπηρετούν στην Αττική, καθώς φέρεται να ζήτησαν «φακελάκι» για να «σβήσουν» κλήση - τροχονομική παράβαση πολίτη.