Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Φαίη Σκορδά



Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή «Fay’s Time» – Τα «συλλυπητήρια» στη Φαίη Σκορδά από τους συνεργάτες της και άλλες εκπομπές

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά βγήκε σήμερα στον αέρα του ΣΚΑΪ η εκπομπή της, «Fay’s Time», καθώς ο πατέρας της παρουσιάστριας πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01). Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του.



Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με τα 201 τριαντάφυλλα και ο άγνωστος αποστολέας – «Είχα μία σκέψη ποιος ήταν, αλλά ξεφτιλίστηκα»

Μια ανθοδέσμη με 201 τριαντάφυλλα δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 15/12, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της άρχισαν να απορούν και να προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» λίγο πριν ξεκινήσει η στήλη της μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ρωτήθηκε από τον chef για τον αποστολέα.



Σκορδά για Μπέλλα: «Είναι ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία»

Η Ιωάννα Μπέλλα το απόγευμα της Τετάρτηςαπάντησε στα σχόλια που δέχτηκε μετά τη δήλωση που έκανε στο The 2Night Show για τη βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της.

 



Τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά στο φινάλε της εκπομπής

Αυλαία έριξε σήμερα το Πρω1νό του Ant1 για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η Φαίη Σκορδά μαζί με την ομάδα της, βρέθηκαν στην Ερέτρια και από εκεί πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή της σεζόν.



Στο πόστο της η Φαίη Σκορδά - Τι είπε για το πρόβλημα υγείας της

Επειτα από τρεις ημέρες απουσίας η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στα καθήκοντά της. Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με χαμόγελο και εκείνη δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του.



Η Φαίη Σκορδά απουσιάζει και σήμερα από το Πρωινό

Και σήμερα απουσίασε από το τιμόνι του Πρωινού η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε, πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί αναγκάστηκαν να την κρατήσουν γιατί είχε γαστρεντερίτιδα και έπρεπε να γίνουν κάποιες περαιτέρω εξετάσεις, αλλά και για να νιώσει η παρουσιάστρια πιο ασφαλής.