Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ευρωβουλευτης



Δημήτρης Παπανώτας σε Γιώργο Λιάγκα: Έχεις πάρει εσύ τον άνθρωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει στο «Happy Day»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Απριλίου, ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο απουσίας του από την εκπομπή «Happy Day» σε πιθανή εκλογή του.



Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα ο Αλέξης Γεωργούλης

Με το Πράσινο Κίνημα θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις επικείμενες ευρωεκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανακοινώθηκε. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο δραστήριος έλληνας ευρωβουλευτής ενώνει τις δυνάμεις του με πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας.



Ασημακοπούλου: Η οργισμένη ανάρτησή της – «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές»

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση-καταγγελία λίγο μετά την ανακοίνωσή της απόφασής της να αποσυρθεί από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα email που έφτασαν στα χέρια της με προσωπικά δεδομένα απόδημων.



Κατεπείγουσα έρευνα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου

Σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση εξελίσσεται η υπόθεση της χρήσης των προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων, από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με στόχο να προωθήσει την υποψηφιότητα της . Πριν λίγη ώρα  η Αρχή Προστασίας Δεδομένων ανακοίνωσε ότι προχωράει σε κατεπείγουσα έρευνα μετά από τις πολυάριθμες καταγγελίες.



Την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς: «Να πάει εκεί ένας που να ξέρει από οικονομικά»

Την κάθοδό του στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.



Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βασίλης Κοντοζαμάνης – Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής

Συνάντηση εργασίας με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και σύμβουλο του πρωθυπουργού για θέματα υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.