Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

ευρωβουλευτες



Παπανώτας και Πανόπουλος στη νέα λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωλίστα

Τη δεύτερη λίστα με υποψηφίους για την ευρωλίστα του, που θα μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτήν περιλαμβάνονται και τα ονόματα δύο γνωστών δημοσιογράφων, και συγκεκριμένα του Δημήτρη Παπανώτα και του Δημήτρη Πανόπουλου.



ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μέχρι τις 17 Μαρτίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρουν πως η 17η Μαρτίου ορίστηκε και επίσημα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, ως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προκριματικές των ευρωεκλογών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.



Κασσελάκης: «Αν θες να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής χωρίς κονέ έλα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο Instagram, ότι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν στην πρώτη γραμμή «χωρίς κονέ» και αδιαμεσολάβητα, κατά την προσφιλή του έκφραση.



Ο Ηλίας Ψινάκης «κατεβαίνει» στις ευρωεκλογές

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, και χωρίς να έχει προϊδεάσει για το γεγονός με άλλο τρόπο, ανέβασε σήμερα το μεσημέρι δύο stories. Το πρώτο ήταν προαναγγελτικό, είχε ένα στεφάνι από ελιά, την λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να 'ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο, σαν αυτά που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις βόμβες, στις ταινίες του Χόλιγουντ.

 



Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κουρουμπλής με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα

Υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά από πρόταση που του απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.



Αυτοί είναι μισθοί και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το ύψος των μισθών, των γενικών εξόδων αλλά και οι δαπάνες κοινοβουλευτικής συνδρομής των ευρωβουλευτών με αφορμή την προσφυγή δημοσιογράφων στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης όταν εμποδίσθηκε η πρόσβασή τους σε στοιχεία σχετικά με τις αποδοχές των ευρωβουλευτών, από τα έξοδα μετακίνησης μέχρι τα γενικά έξοδα και τις δαπάνες κοινοβουλευτικής συνδρομής.