Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Εύη Βατίδου



Ο Αλέξης Κούγιας για το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου: «Μη σου τύχει σπίτι σου αυτό που συνέβη στο δικό μου»

Ο Αλέξης Κούγιας τα είπε όλα για την Εύη Βατίδου σε συνέντευξη που έδωσε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου. Η αιτία διαζυγίου, τα δικαστήρια, ο δεύτερος γάμος της πρώην συζύγου του…



Έξαλλη η Εύη Βατίδου με το Πρωΐνό! "Θα κινηθώ νομικά" (βίντεο)

Προσβεβλημένη ένιωσε η Εύη Βατίδου με τα σχόλια που έγιναν προ ημερών από το πάνελ του Πρω1νό και, όπως έκανε γνωστό, θα κινηθεί νομικά!



Δείτε το νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου – Μιλά για πρώτη φορά

Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη.

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Φιξ.

Οι πρώτες φήμες είχαν ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρομαντικό δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο.



Εύη Βατίδου: Θα παντρευόμουν ξανά αν ερωτευόμουν παράφορα όπως τότε με τον Κούγια

Διάθεση για εξομολογήσεις και αποκαλύψεις είχε η Εύη Βατίδου. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και παίζοντας μπόοουλινγ με τον Στέβφανο Κωνσταντινίδη το πρώην μοντέλο είπε πως τα δύο strike της ζωής της, είναι τα παιδιά της, ο Χρήστος και η Μάιρα, τα οποία είναι και πανύψηλα.



Η Εύη Βατίδου εργάζεται υπάλληλος σε κατάστημα με ρούχα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή Happy Day, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πως πλέον δουλεύει ως υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων, ενώ μίλησε και για την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Έψιλον.

«Ασχολούμαι πολύ με όλες τις καινούργιες μεθόδους αισθητικής. Με επέλεξαν να κάνω αυτή την εκπομπή, περισσότερο γιατί υπήρχε κενό.