Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

«ευχαριστώ»



Το «ευχαριστώ» της Ντόρας Μπακογιάννη σε όσους πήγαν στο μνημόσυνο

Λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης στο γόνατο, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν η μόνη από την οικογένεια Μητσοτάκη που δεν μπορούσε να παραστεί στο μνημόσυνο για τον πατέρα της, Κωνσταντίνο.

Ωστόσο, με ανάρτησή της στο Facebook, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του αγαπημένου της πατέρα.

 



Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της γιαγιάς του 5χρονου μαχητή Βαγγέλη

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά το βαφτιστήρι του κι αφηγήθηκε την ιστορία του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια.



Το «ευχαριστώ» της Μπακογιάννη σε όσους της ευχήθηκαν

Με μια ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να ευχαριστήσει όσους… τη θυμήθηκαν, και της ευχήθηκαν για τα χθεσινά γενέθλιά της, που συνέπεσαν με τη συμπλήρωση 5 ετών από την απώλεια της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη.



Στα ελληνικά το «ευχαριστώ» του Σάντος

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, γιόρτασε τη Δευτέρα τα 62α γενέθλια του και αρκετοί φίλοι του από την Ελλάδα έσπευσαν να του ευχηθούν μέσω Facebook.

Έτσι ο νυν τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας έσπευσε να ευχαριστήσει τους Έλληνες γράφοντας, μάλιστα, αυτό το «ευχαριστώ» στη γλώσσα μας.