Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ευεξία



Το μυστικό των αρχαίων Ελλήνων για ευεξία και ψυχική υγεία

Για πολλά χρόνια ακόμα και στην αρχαιότητα, η χειμερινή κολύμβηση θεωρούνταν συνώνυμο της ευεξίας, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερες χειροπιαστές αποδείξεις.



5 συμβουλές για ήρεμο και ουσιαστικό ύπνο

Ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος σού εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ενέργειας, καθαρό μυαλό, καλή διάθεση αλλά και καλύτερη υγεία, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να απολαύσεις την ξεκούραση που τόσο πολύ χρειάζεσαι, αφού μπορεί να σε ταλαιπωρεί η αϋπνία ή να ξυπνάς και να νιώθεις εξάντληση ακόμη και μετά από αρκε



Πέντε σούπερ θρεπτικοί χυμοί για τόνωση και ευεξία

Η κατανάλωση χυμών είναι ένας εύκολος και απολαυστικός τρόπος να βάλετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας.

Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε θα σας προσφέρουν πολύτιμες βιταμίνες, οι οποίες θα σας χαρίσουν ενέργεια, λάμψη αλλά και καλύτερη διάθεση!



Η μαγική δύναμη που έχουν τα φύκια για την ομορφιά και την ευεξία σας

Τα φύκια είναι πλούσια σε διάφορες βιοδραστικές ενώσεις με πιθανές χρήσεις σε φάρμακα, καλλυντικά αλλά και στην βιομηχανία τροφίμων. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Food Science, δείχνει ότι τα φύκια μπορεί να είναι μια καλή πηγή μακρομοριακών αντιοξειδωτικών.