Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΕΥΑΘ



Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε τμήμα βυζαντινού τείχους μετά από εργασίες της ΕΥΑΘ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), εντοπίστηκε τμήμα βυζαντινού τείχους.

Το κομμάτι του τείχους που ανακαλύφθηκε στην οδό Αρμενοπούλου, αποτελεί συνέχεια του τείχους που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο της ΕΥΑΘ, επί της οδού Εγνατίας με Εθνικής Αμύνης.



ΕΥΑΘ: Δεν υπάρχει πρόβλημα με το νερό στη Θεσσαλονίκη

Απολύτως ασφαλές προς πόση είναι το νερό που φτάνει στις βρύσες των Θεσσαλονικέων,διαβεβαιώνει η ΕΥΑΘ Α.Ε. σε συνέχεια σημερινού παραπλανητικού, όπως αναφέρει, για την ποιότητα του νερού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος, το οποίο αφορά στην πορεία της εισαγγελικής έρευνας για την εμφάνιση υδρογονανθράκων στο νερό του Αλιάκμονα τον περασμένο Ιανουάριο.


Σπυράκη: Καταπέλτης η Κομισιόν για την πορεία των έργων της ΕΥΑΘ

Καταπέλτης η Κομισιόν για την πορεία των έργων της ΕΥΑΘ. Επισημαίνει καθυστερήσεις και κίνδυνο να επηρεαστεί η ολοκλήρωση του έργου του τηλεελέγχου.



Νέος Γολγοθάς με το νερό στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΥΑΘ προσπάθησε να κάνει δίκαιη κατανομή της τροφοδοσίας "χωρίς πολιτική διαχείριση", με βάση μόνο τα τεχνικά κι επιστημονικά κριτήρια, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης



ΕΥΑΘ: Η πρώτη συγγνώμη για το αλαλούμ με το νερό στη Θεσσαλονίκη

Με ανάρτησή της στο Facebook η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και στέλεχος των ΑΝΕΛ Στέλλα Βαλάνη ζητά συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την πολυήμερη ταλαιπωρία που υπέστησαν, λόγω της έλλειψης νερού.

Ζητά συγγνώμη και τονιζει: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ολόκληρη η ανάρτηση 



Νέες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης για 24 ώρες

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΥΑΘ σχετικά με τη νεότερη διαχείριση στην παροχή νερού στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανακουφίσει περιοχές που εμφανίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα υδροληψίας το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι :