Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ευαγγελισμος



«Ευαγγελισμός»: Νοσηλεύτρια δέχθηκε επίθεση από ασθενή

Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δέχθηκε επίθεση από ασθενή και στη συνέχεια μετακινήθηκε τιμωρητικά, όπως καταγγέλλει, σε άλλο τμήμα επειδή μίλησε, κάτι που έγινε γνωστό σήμερα Δευτέρα.

Η νοσηλεύτρια και μια γυναίκα που εργάζεται στην υπηρεσία security δέχθηκε λεκτική και σωματική βία από μαινόμενο ασθενή σε θάλαμο νοσηλείας, χωρίς σοβαρή αφορμή.



Μετά από τέσσερα χρόνια εφημερία στον «Ευαγγελισμό» χωρίς κρούσμα Covid-19

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να «κλείσει» μια εφημερία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», χωρίς κρούσμα κορονοϊού.

Τόσο η εξασθένιση του ιού, όσο και η μείωση των κρουσμάτων φαίνεται πλέον καθαρά, μετά την έξαρση που σημειώθηκε στα τέλη του 2023.



Η Πανήγυρις του Ευαγγελισμού στην Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Με τη δέουσα αγιορείτικη λαμπρότητα και Ιερά κατάνυξη τελέστηκε η πανήγυρις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μεγίστη Μόνη Βατοπαιδίου.



Δημητριάδος: “Να δώσει ο Θεός να τελειώσει ο πόλεμος”

 

Με την ευχή να δώσει ο Θεός να τελειώσει ο πόλεμος και οι άνθρωποι να ζήσουνε αληθινά ελεύθερα όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο πάνω στη γη, ολοκληρώνει το μήνυμα του για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μέσα από το βίντεο 60 δευτερολέπτων που ετοίμασε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.



Σταθερή με βελτίωση η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Σταθερή με σημάδια βελτίωσης είναι σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου η κατάσταση της υγείας του Γέροντα Εφραίμ, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του.

Μετά την σοβαρή επιδείνωση της υγείας του τις προηγούμενες μέρες, ο Γέροντας Εφραίμ κατάφερε να ξεπεράσει προς το παρόν τον άμεσο κίνδυνο, αφού τα τρία κρίσιμα 24ωρα που πέρασαν δεν υπέστη άλλες επιπλοκές.



Σταθερή χωρίς επιδείνωση η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Τρίτο εικοσιτετράωρο μετά την απότομη επιδείνωση της υγείας του Γέροντα Εφραίμ και η κατάστασή του, σήμερα κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή αλλά ακόμη κρίσιμη.
Ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού διανύοντας και αυτό το κρίσιμο 24ωρο χωρίς επιδείνωση.