Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

έξωση



ΚΚΕ: Την ώρα που ο Μητσοτάκης παρίστανε τον εγγυητή των «δικαιωμάτων», τα ΜΑΤ συνελάμβαναν την Ι. Κολοβού και τον γιο της

Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο παρίστανε για μία ακόμη φορά τον εγγυητή της βελτίωσης της καθημερινότητας του λαού, των “δικαιωμάτων” και της “ισότητας”, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έσπαγαν με πριόνι την πόρτα του σπιτιού της χαμηλοσυνταξιούχου, Ι.



Αυγέρη για έξωση της Ιωάννας Κολοβού: Αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή, αυτές οι σκηνές θα είναι αλλεπάλληλες

 Τα σημερινά γεγονότα, όπως και αυτά πριν από ένα μήνα, με την έξωση οικογένειας αναπήρων παρουσία των ΜΑΤ, θα είναι σκηνές αλλεπάλληλες από ένα δυστοπικό μέλλον, αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, σε δήλωση της «για τη βίαιη έξωση» της Ιωάννας Κολοβού.



Πάτρα: Mε παρέμβαση Πελετίδη αναβολή στο μαρτύριο της έξωσης για μητέρα με τα 4 παιδιά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της έξωσης μονογονεικής οικογένειας με 4 παιδιά από το σπίτι στο οποίο κατοικεί στην περιοχή του Ψάχου και το οποίο η Τράπεζα έβγαλε πριν από λίγο καιρό σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στην κυριότητά της.



Πώς η "χρυσή βίζα" στην Ελλάδα οδηγεί σε έξωση χιλιάδες πολίτες

Το πρόγραμμα της Ελληνικής κυβέρνησης που χορηγεί βίζα σε πολίτες εκτός ΕΕ με αντάλλαγμα επενδύσεις 250.000 ευρώ σε ακίνητα, οδηγεί σε μαζικές εξώσεις, με ενοικιαστές να εκδιώκονται από τα σπίτια τους προκειμένου τα ακίνητα να ενταχθούν στην πλατφόρμα Airbnb, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Telegrhap.



Έξωση στην ΕΛ.ΑΣ. κάνει ο Δήμος Μενιδίου

Έξωση στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ., στην Αμυγδαλέζα κάνει ο Δήμος Μενιδίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η ΕΛ.ΑΣ. δηλαδή το ελληνικό δημόσιο οφείλει ενοίκια τριών ετών (από το 2015 μέχρι σήμερα) ύψους, 1.650.000 ευρώ.



Τι αποκάλυψε ο 30χρονος που του έκαναν μήνυση οι γονείς του για να φύγει από το σπίτι

Ο Μάικλ Ροτόντο έγινε γνωστός μετά την έξωση που του έκαναν οι γονείς του για να φύγει από το σπίτι τους ενώ αυτός αρνιόταν.

Την Τρίτη, δικαστής έδωσε στον Ροτόντο εντολή να φύγει από το σπίτι της οικογένειάς του στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε για μία δεκαετία.

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και όλα τα προβλήματα μεταξύ τους.