Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

εξωδικαστικός συμβιβασμός



Δραγασάκης: Εξωδικαστικός συμβιβασμός μέχρι το τέλος του χρόνου

Μέχρι το τέλος του χρόνου ψηφίζεται από τη Βουλή η τροπολογία για την παράταση του εξωδικαστικού συμβιβασμού και τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του, όπως ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.



Τζόνι Ντεπ: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με τους πρώην μάνατζέρ του

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει εναντίον των πρώην μάνατζέρ του.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, και στην αγωγή που είχε καταθέσει ο ηθοποιός ισχυρίζονταν ότι οι μάνατζέρ του ξόδεψαν εκατομμύρια χωρίς την άδειά του.



Εξωδικαστικός: Όλες οι αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Οδηγό με όλες τις αλλαγές που έγιναν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. 

Στη ρύθμιση μπορούν πλέον να ενταχθούν ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές άνω των 50.000 ευρώ, ενώ ρυθμίζονται και οφειλές που δημιουργήθηκαν το 2017.



Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ποιες είναι οι 27 αλλαγές που έρχονται

Σε τρεις άξονες στηρίζεται το ολοκληρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των οφειλών, που άφησε πίσω της η διεθνής οικονομική κρίση και το οποίο αποτελεί κρίσιμο παράγοντα ανάπτυξης της οικονομίας.



Ποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός; Μόλις 23 από τις 34.000 επιχειρήσεις έχουν πάρει το «οκ»

Πολύ δύσκολο τεστ και πραγματικό «μαρτύριο» για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, χαρακτήρισε ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, τη διαδικασία υπαγωγής στον εξωδικαστικό συμβιβασμό ρύθμισης οφειλών.



Πρώτη αναδιάρθρωση επιχείρησης μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού

Ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις υποθέσεις αναδιάρθρωσης επιχείρησης μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Οικονομίας, ήταν μια διμερής διαπραγμάτευση και αφορούσε χρέη της εταιρείας προς το ΚΕΑΟ/ΕΦΚΑ.