Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

εξι



Έξι Κούρδοι νεκροί από τις τουρκικές επιχειρήσεις στο Ιράκ

Έξι Κούρδοι έχασαν τη ζωή τους μετά από  αεροπορικές επιδρομές του τουρκικού στρατού στο όρος Καντίλ, στο βόρειο Ιράκ.

Ενώ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις, όπως δηλώνει σήμερα και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μπόζνταγ, λέγοντας ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει επιχείρηση στο Καντίλ.



Έξι χώρες στο "σκαμνί" του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την ποιότητα του αέρα

Έξι ευρωπαϊκές χώρες παραπέμπονται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να λογοδοτήσουν για την μη τήρηση των υποχρεώσεών τους σχετικά με την ποιότητα του αέρα

Η απόφαση της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής αφορά στην  παραπομπή της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Βρετανίας.



Προσοχή: Οι έξι παγίδες φόρου για εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους

Έξι εξαιρετικά ύπουλες παγίδες υπερφορολόγησης πρέπει να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι στην φορολογία εισοδήματος.



Survivor 2: Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών στις δύο ομάδες και η άφιξη των έξι νέων παικτών

Απόψε το βράδυ η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο τόσο για τους παίκτες του Survivor 2 όσο και για τους τηλεθεατές που θα δουν να συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι αλλά και να υπάρξουν διενέξεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.



Έξι τουρκικά πολεμικά πλοία την «έπεσαν» στο Saipem 12000

Έξι τουρκικά πολεμικά πλοία περικύκλωσαν το γεωτρύπανο Saipem 12000 της ENI όταν επιχείρησε για μια τελευταία φορά να φτάσει στον προορισμό του και να προχωρήσει στις εργασίες του.



Σπάνια φάλαινα έξι μέτρων ξεβράστηκε σε ακτή στην Αλεξανδρούπολη

Μία φάλαινα μήκους έξι μέτρων εντοπίστηκε στις ακτές του Απαλού στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται το είδος "Ζίφιος", το οποίο μοιάζει με ένα μεγάλο και παράξενο στην όψη δελφίνι, αλλά είναι φάλαινα.