Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Εξαρθρώθηκε



Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών νότια της Γαύδου

Οργανωμένο κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση λαθρομεταναστών από την Αίγυπτο προς την Ελλάδα και περαιτέρω προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαρθρώθηκε!



Εξαρθρώθηκε δίκτυο στρατολόγησης τζιχαντιστών σε 17 φυλακές στην Iσπανία

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι ισπανικές αρχές, εξαρθρώθηκε ένα δίκτυο στρατολόγησης και ριζοσπαστικοποίησης τζιχαντιστών που επεκτεινόταν σε 17 φυλακές της Ισπανίας και στο οποίο εμπλέκονταν δύο από τους συμμετέχοντες στις επιθέσεις του 2004 στη Μαδρίτη.



Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε ληστείες σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιχνιδιών

Σπείρα που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες, κυρίως σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιχνιδιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.



Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραξε κλοπές σε διαμερίσματα

Στα ίχνη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται η Ασφάλεια Λιβαδειάς, μετά τη σύλληψη δύο Γεωργιανών που κατηγορούνται για σωρεία κλοπών που σημειώθηκαν από το Μάρτιο του 2017 έως το Μάιο του 2018 σε Λαμία, Χαλκίδα, Βοιωτία και Αχαΐα.



Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Λάρισα

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κυρίως κοκαΐνης και κάνναβης.



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Υπάλληλοι περιφερειών εκτός Αττικής και τουλάχιστον πέντε δικηγόροι, από Αθήνα και επαρχία, εμπλέκονται, σύμφωνα με αστυνομικές, πηγές, στη σοβαρή υπόθεση παράνομων ελληνοποιήσεων, που εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.